Fysik

Hvordan isolere man den her formel

27. august 2009 af Jessensens (Slettet)

Hvordan isolere man denne formel så Q står helt alene? : I =Q/t ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2009 af JonasE (Slettet)

ganger med t på begge sider af lighedstegnet.

I*Q=t


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2009 af JonasE (Slettet)

I*t=Q self'


Skriv et svar til: Hvordan isolere man den her formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.