Fysik

STRØM

29. august 2009 af iojoi (Slettet)

Opgave:

Du skal i denne opgave beregne I3 og I 4......

Oplysninger vi får i: I 1 = 1,5A
I 2 =1 A
I 3 =Intet
I 4= Intet
I 5 = 0,30 A
I 6 = Intet
I 8 = Intet

Kan Du fortælle mig hvordan man kan beregne I3.. Så kan jeg klart finde I 4 alene ...

Jeg er lidt af en dum tøs til fysik :-(


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2009 af mathon

der må være en tegning af opstillingen


Skriv et svar til: STRØM

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.