Fysik

Hvordan??

31. august 2009 af Mahal-pigen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg forstår overhovedet ikk, hvordan jeg skal løse denne opgave, da der jo ikk er så mange oplysninger????! ;

Vandkraftværket ved Tange (Gudenåcentralen) kan producere elektrisk energi med en effekt på 1,6 MW

a) Beregn kraftværkets årlige energiproduktion i kWh.

b) Anslå det årlige elektriske energiforbrug for en husstand og beregn, hvor mange husstande kraftværket kan forsyne med el-energi.


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Du har alle de oplysninger, du skal bruge til opgaven.


Svar #2
31. august 2009 af Mahal-pigen (Slettet)

nej da? synes ikk selv jeg har.

hvordan beregner jeg så første opgave`?


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. august 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Hvad synes du, du mangler af oplysninger?


Svar #4
31. august 2009 af Mahal-pigen (Slettet)

altså har kun fået et tal at vide? Hvordan kommer jeg så videre?

Jeg skal jo gange & alt muligt.. Hva formel skal jeg bruge?


Brugbart svar (2)

Svar #5
31. august 2009 af mathon

E = P*t

Eår = (1,6*106 W)*((365,25*24) h) = 1,40256*1010 Wh = 1,40256*107 kWh = 14,0256 *106 kWh =
                                                                                                                             14,0256 mio kWh


Svar #6
31. august 2009 af Mahal-pigen (Slettet)

Hvor har du alle disse tal fra?


Skriv et svar til: Hvordan??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.