Matematik

MATEMATIK-OPGAVE

31. august 2009 af Gliop (Slettet)

Er der ikke nogen, der vil hjælpe mig at løse opgave 4?

Opgave 4 Funktionerne f og g er givet ved

f(x) = -0,25x +3,25

g(x) = √x +2


a) Bestem definitionsmængde (mulige x-værdier) for f og g
b) Tegn graferne for de to funktioner i samme koordinatsystem
c) Bestem værdimængde (mulige y-værdier) for f og g
d) Løs ligningen g(x) = f(x) og fortolk resultatet grafisk.


Svar #1
31. august 2009 af Gliop (Slettet)

Forresten, jeg har tegnet graferne for de to funktioner i samme kordinatsystem.


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. august 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Sæt f=g og løs for x.


Skriv et svar til: MATEMATIK-OPGAVE

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.