Fysik

Løftekraft på luftskib

02. september 2009 af Drull (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan udregner jeg hvor meget last et luftskib på 200000 m^3 kan have når Pop og Pned kendes?

Fop=2.31*10^6 N

Fned=1.61*10^5 N

Desuden er densiteter for atm. luft = 1,293 kg/m^3 og for hydrogen= 0,090 kg/m^3

Tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2009 af kieslich (Slettet)

Fop > Fned + Flast,         Flast = m*g       find m


Skriv et svar til: Løftekraft på luftskib

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.