Matematik

Hey gutter.

02. september 2009 af marmar (Slettet)

Hey gutter. Hvad er 10-x = 5.. har lige glemt det. Hjælp mig og vis hvordan i gør. Tak.


Brugbart svar (2)

Svar #1
02. september 2009 af NejTilSvampe

 10 -x = 5 

det gælder om at få x til at stå alene på en af siderne. og helst ikke "-x" men "+x"

så hvis vi starter med at lægge x til på begge sider eller "pludse x" så kommer der til at stå:

10 -x + x = 5 +x   

-x + x = 0 så derfor står der 

10 + 0 = 5 +x        og 10+0 = 10

så kan vi trække 5 fra på begge sider eller "minus 5" så kommer der til at stå:

10 -5 = +x  eller 

5 = x


Svar #2
03. september 2009 af marmar (Slettet)

Oh my god, ved du godt at du lige har redet mit liv? tak :) nice guy


Skriv et svar til: Hey gutter.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.