Fysik

si-enhed

02. september 2009 af louisææ (Slettet) - Niveau: 10. klasse

 hejsa alle.. 

nogen som kan hjælpe mig med noget densiteter til SI-enhed. kan Ikke rigtig bestemme mig for hvordan jeg skal regne det. 

p= 0,85 g/cm3

skal det er som en brøkstreg i bogen. 

jeg skal lave om til kg/m3

hvis jeg dividerer med 1000, altså til kg. hvad så med cm3?

håber I kan hjælpe. 

louise


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2009 af ttbonen (Slettet)

0,00085 kg/cm3 =

0,85 g/cm3 =

0,85 kg/dm3 =

850 kg/m3


Skriv et svar til: si-enhed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.