Samfundsfag

Krise større skriflig opgave

20. december 2004 af halfa (Slettet)
Jeg er i total krise! mit andet indlæg gav ikke meget hjælp....

En som tilfældigvis ligger inde med en samf opgave i samfundsfag "11. septembers påvirkning af USA's udenrigspolitik"?

Skal afleveres imorgen så jeg er lettere desperat, og ja jeg ved godt at man ikke må aflevere andres opgaver osv, men jeg er som sagt desperat.

Send gerne opgaven til [email protected]

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. december 2004 af /quillity (Slettet)

Få en lægeerklæring og opgaven udsat...! Det andet er dumt

Svar #2
20. december 2004 af halfa (Slettet)

hmm....er ikke sikker på at det holder! har en frygtelig lærer som er ligeglad og giver gerne 00.

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. december 2004 af crazyLegs (Slettet)

Det er der ikke noget der hedder når man har lægeerklæring

Brugbart svar (0)

Svar #4
20. december 2004 af emul (Slettet)

Vi fik at vide, på vores skole, at når man først har fået udleveret sin problemformulering, så er det lige meget om man er skide syg og har lægeerklæring, man SKAL afleverer en uge efter man har fået problemformulering.

Ellers er det da heller ikke sådan helt nemt at få en lægeerklæring, uden rigtigt at være syg, så du skal atlså bide i det sure æble, og begynde at skrive, hvis du ikke ville dumpe. Og du har alstå haft en hel uge, hvorfor har du ikke bare skevet noget, det går jo kun ud over dig selv, og hvis du så finder en opgave du kan aflevere, så skal du være opmærksom på at det medfører bortvisning fra skolen hvis det opdages.

Brugbart svar (0)

Svar #5
20. december 2004 af Cas_sen (Slettet)


Må jeg tillade mig at være dagens sure bæst, og udtale offentligt at i en situation hvor man ikke har lavet noget, og ligefrem snyder, så er gør læreren sin pligt ved at give 00.

Er der ikke en måde du kan lave det selv og sove med samvittigheden i behold når du har afleveret i morgen ?

Svar #6
20. december 2004 af halfa (Slettet)

Jeg ved godt at man man af og til skal bide i det sure æble, men mit problem består i at min datter er syg, og har meget høj feber....jeg har henvendt mig til pågældene lærer, som ikke var særlig forstående, jeg tror det er direkte citeret hvis jeg fortæller hun sage "hvis du ikke aflevere til tiden, så får du 00", og nu er jeg gået hen og blevet lettere desperat for at få fat i noget stof vdr. emnet.

Så hvis i ligger inde med en opgave er jeg har jeg stadig stor interesse!

Brugbart svar (0)

Svar #7
20. december 2004 af allan_sim

Din lærer kan ikke være forstående, eftersom det er en eksamenssituation. I det øjeblik opgaven er udleveret, er du til eksamen, og dermed træder en række regler i kraft, som skal overholdes. Afleverer man ikke en besvarelse til en normal skriftlig eksamen, så får man karakteren 00, det samme gør sig gældende for SSO.

Der er regler angående sygdom - jeg er ikke ekspert angående barns sygdom, men har du kontaktet en studievejleder på skolen? Du må vel have vidst et stykke tid, at det kunne blive et problem? Umiddelbart virker det som om, du er noget sent ude.

Her er under alle omstændigheder ministeriets bestemmelser vedrørende sygeeksamen:

"Kapitel 10

Sygeeksamen

§ 45. En eksaminand, der på grund af sygdom forhindres i at møde til en prøve, skal straks underrette skolen/kurset. Har skolen/kurset ikke modtaget en sådan meddelelse inden kl. 15 den pågældende prøvedag, betragtes eksaminanden normalt som udeblevet fra prøven, jf. § 6, stk. 5.

Stk. 2. Hvis en eksaminand trods sygdom har påbegyndt en prøve, jf. § 14, har den pågældende ikke adgang til sygeeksamen.

Stk. 3. I tilfælde af sygdom opstået under en prøve gælder reglerne i § 47.

Stk. 4. En mundtlig sygeprøve kan efter rektors/forstanders bestemmelse afholdes inden for den ordinære eksamenstermin.

Stk. 5. Det tillades eksaminander, der på grund af sygdom er forhindret i at deltage i sygeeksamen, at aflægge den pågældende sygeeksamensprøve i førstkommende eksamenstermin. Prøven aflægges på de vilkår, der var gældende for den enkelte eksaminand ved sygeeksamen i faget.

§ 46. Tilmelding til sygeeksamen, som er bindende, sker til rektor/forstander inden den 25. juni , henholdsvis den 25. januar , på en af ministeriet udformet tilmeldingsblanket, hvori indgår den i § 47, stk. 1, nr. 2, omtalte lægeattest.

§ 47. Rektor/forstander giver tilladelse til sygeeksamen, når følgende betingelser er opfyldt, jf. dog stk.3 og 4:

1) Eksaminanden har søgt læge senest på prøvedagen.

2) Sygdommen er dokumenteret ved en lægeattest, godkendt af Den Almindelige Danske Lægeforenings Attestudvalg.

Stk. 2. Udgiften til lægeattesten afholdes af eksaminanden.

Stk. 3. Rektor/forstander kan dispensere fra kravene i stk. 1, når der foreligger ganske særlige omstændigheder.

Stk. 4. Rektor/forstander kan give tilladelse til, at en eksaminand, der af ganske særlige årsager ikke har kunnet aflægge prøve i den ordinære eksamenstermin, kan aflægge prøve ved sygeeksamen.

§ 48. Reglerne i §§ 45-47 finder tilsvarende anvendelse for den større skriftlige opgave, hvis besvarelsen af den større skriftlige opgave er begyndt, jf. § 14. Tilmeldingen til sygeeksamen i større skriftlig opgave sker i forbindelse med aflevering af den i § 46 omtalte tilmeldingsblanket. Opgavebesvarelsen skal skrives i samme fag og kan skrives inden for samme område og emne. Der skal dog altid formuleres en ny opgavetitel.

§ 49. Ministeriet fastsætter datoerne for skriftlige prøver ved sygeeksamen.

Stk. 2. Rektor/forstander tilrettelægger de mundtlige prøver ved sygeeksamen.

Stk. 3. Rektor/forstander fastsætter tidspunktet for sygeeksamen for den større skriftlige opgave.
"

Lad mig slutte af med kraftigt at fraråde dig at aflevere en andens opgave. Opdages det, bliver du bortvist. Og det er der jo en vis risiko for, eftersom du har annonceret det herinde....

Svar #8
20. december 2004 af halfa (Slettet)

Tak...jeg har talt med både lærer og studievejleder, studievejlederen mener det er op til den enkle lærer at afgøre, og min lærer er ikke særlig human!

jeg er skam også staret men mangler stadig en del, og det virker p.t uoverskueligt....men jeg skal også nok nå det, hvis min datter altså ikke vågner mere....

Brugbart svar (0)

Svar #9
20. december 2004 af allan_sim

Det er ikke op til læreren - hvis opgaven er udleveret, skal den bedømmes, medmindre der foreligger lægeerklæring. Netop fordi det er en eksamen og ikke bare en almindelig aflevering.

Hvis det skulle gå galt, så snak med din studievejleder om muligheden for 2. prøveforsøg. Nu ved jeg ikke, hvad slags skole, du går på - er du almindelig 2.årig hf-er, eller er du på VUC?

Brugbart svar (0)

Svar #10
12. februar 2005 af Torres (Slettet)

Er der nogen der ligger inde med en opg. om Real Madrid

Skriv et svar til: Krise større skriflig opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.