Matematik

haster. reducering!

04. september 2009 af louisææ (Slettet)

 hejsa

lige en ting jeg skal have på plads. håber i vil kigge på det.

-4a – (2a-3)
-4a – 2a + 3 = -2a + 3

-4 – (-2a-3)
- 4 - -2a + 3 = -2a + 3

(a-b) * (a-b)
a2-ab-ba-b2 

(a-b) * (a+b)

tak!

louise


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2009 af MN-P (Slettet)

-4a – (2a-3)
-4a – 2a + 3 =-6a + 3

-4 – (-2a-3)
- 4 - (-2a) + 3 = -4a+2a + 3

(a-b) * (a-b)
a2-ab-ba+b2=a²-2ab+b²

(a-b) * (a+b) =a²-ab+ab-b²=a²-b²

Rettelser og tilføjelser er fremhævet


Svar #2
04. september 2009 af louisææ (Slettet)

 tak skal du have!


Skriv et svar til: haster. reducering!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.