Fysik

Hjæælp

04. september 2009 af ahmed02 (Slettet)

Jeg skal finde diameteren og rumfangen på en blycylinder der vejer: 3,72kg og har en højde på 0,08m

Jeg håber i kan hjælpe mig derude..på forhånd taak


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2009 af MN-P (Slettet)

Rumfang= masse / massefylde             massefylde (densitet slås op i tabel

Cylinders rumfang =π*r²*h

sæt ind i formelen og isoler h (eller gør deti  omvendt rækkefølge)


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. september 2009 af ttbonen (Slettet)

Når man skal finde cylinderens diameter skal man isolere r og ikke h

V=π*r²*h

V/(π*h)=r²       eller      (V/(π*h))^(1/2)=r

r*2=d


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. september 2009 af mathon

(π/4)·h·d2 = V

d = ((4/π)·V/h)½


Skriv et svar til: Hjæælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.