Matematik

Finde x-værdi

07. september 2009 af sp3ci41 (Slettet)

 Hej,

er der nogen af jer, der kan hjælpe mig med denne her brøk ligning;

2/x = 30

Er gået død over død.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2009 af Isomorphician

2/x = 30

gang med x på hver side:

(2x)/x = 30x

forkort x væk på venstresiden:

2 = 30x

del med 30 på hver side for at isolere x:

1/15 = x


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. september 2009 af peter lind

Gang ligningen med x


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. september 2009 af alex`en (Slettet)

 2/x = 30 <=> x = 2/30 <=> x = 1/15 eller 0,0667


Svar #4
07. september 2009 af sp3ci41 (Slettet)

 aaah. 1000 tak folkens

I har reddet min dag


Skriv et svar til: Finde x-værdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.