Matematik

Hvordaan

08. september 2009 af Mahal-pigen (Slettet)

Hvordan regner jeg disse ud:

4/7a = 8

1/4w-21 = -12

1/2(3y-2) = 5


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. september 2009 af sHastrup (Slettet)

4/7*a=8 (gang med 7/4 på begge sider for at isolere a)

1/4*w-21=-12 (læg 21 til på begge sider og gang derefter med 4 på begge sider)

1/2*(3y-2)=5 (gang med 2 på begge sider, læg 2 til og del derefter med 3 for at isolere y) eksempelvis

1/2*(3y-2)=5

3y-2=10

3y=12

y=12/3

y=4


Svar #2
08. september 2009 af Mahal-pigen (Slettet)

Tak.

du reddede halvdelen af mit liv, fordi jeg fik halvdelen rigtigt :p!


Skriv et svar til: Hvordaan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.