Matematik

Bestem forskriften for y = ax + b

10. september 2009 af AaaLll (Slettet)

Hej Alle!
Jeg har en aflevering for denne opgave er i blandt:
"Bestem forskriften y = ax + b for denne funktion"
Er der nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Skriv hele opgavens ordlyd.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. september 2009 af RH1992 (Slettet)

har du ik fået nogle punkter eller et billede du kan se det udfra? (:


Svar #3
10. september 2009 af AaaLll (Slettet)

Nu skriver jeg lige hele opgaven:
a) Tegn disse data ind  et sædvanligt koordinatsystem. Gør rede for, at iltindholdet med god tilnærmelse kan beskrives ved en lineært aftagende funktion af temperaturen.
b) Bestem forskriften for y = ax + b for denne funktion
c) Hvilken betydning har tallene a og b?
Forstår i opgaven nu? (:


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. september 2009 af keg (Slettet)

ligningen y=ax +b beskriver en ret linie i et koordinatsystem, hvor temperaturen afsættes ud af x-alsen og O2-indholdet afsættes op ad y-aksen, hvis du så kigger lidt i din teoribog om rette liniers ligning, burde du  du kunne plotte data ind og finde b og c 


Svar #5
12. september 2009 af AaaLll (Slettet)

Tak (:


Skriv et svar til: Bestem forskriften for y = ax + b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.