Matematik

reducer

13. september 2009 af Annemarie20 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej er der ikke nogle der kan regne de 2 opgaver i reducering, fordi jeg hel blank

4+2,4 gange (b+2)

y-0,98gange y


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2009 af Isomorphician

4 + 2,4(b + 2)

gang ind i parentesen:

4 + 2,4b + 4,8

reducer:

2,4b + 8,8

---

y - 0,98y =

1y - 0,98y =

(1 - 0,98)y =

0,02y


Skriv et svar til: reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.