Matematik

HJÆÆÆLP!

13. september 2009 af Sara (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Central Park er new yourkernes grønne åndehul. Parken har et areal på 340 ha (1hektar=1ha=10.0000 m2). Parken er fem gange så lang og bred. Hvor lang og bred er Central park?
Hvordan regner man det ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2009 af hvadmeddet (Slettet)

Du ved at areal udregnes som produktet af længde (l) og bredde (h). Derfor gælder:

l*h=3.400.000^m2

Samtidig er længden 5 gange bredden, altså

l=5*h

Dette sættes ind i første ligning, og så isoleres h.


Svar #2
14. september 2009 af Sara (Slettet)

Tak! :D


Skriv et svar til: HJÆÆÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.