Studievejledning

Karakter beregning

15. september 2009 af ænvvvv (Slettet)

hvordan beregnes karakterene  på gymnasiet?

V.H

Nabil Raad


Brugbart svar (2)

Svar #1
15. september 2009 af JKaram (Slettet)

Hvad mener du?

Karam


Brugbart svar (2)

Svar #2
15. september 2009 af KevinK (Slettet)

Hvordan gennemsnittet udregnes.

Du ved forskellige fag på forskellige niveauer skal hendholdsvis ganges med 0,75, 1, 1,5 og 2

Plus det er det vist også noget med at der er noget bonus, hvis man f.eks har 5 a niveau fag.

Jeg søger også svar på det.


Brugbart svar (2)

Svar #3
15. september 2009 af JKaram (Slettet)

Du gangner fagets karakter med vægtningen (A=2, B=1,5, C=1). Når du så skal tælle alle karaktererne sammen, for at finde gennemsnittet som man normalt gør tæller A-faget også for 2, i stedet for 1. Comprende? Husk desuden at hvis du har dansk på A-niveau tæller ikke både mundt. og skrift. 2. De tæller så summen af dem bliver 2, dvs. 1 hver.
Er du til eksamen i dansk, tæller karakterne det samme. Det vil sige er du til eksamen i et A-fag (dansk ex.) får du mundt. og skrift årskarakter, som tæller 2 (én hver) og så får du eksamen mundt. og skrift. som tæller 2 (også én hver).

Det er ikke (kun)meget sært at fede en parantes - I know)) der skriver kringlet. Sådan er det.

Karam


Skriv et svar til: Karakter beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.