Matematik

Matematik c

16. september 2009 af cocoo (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der en der kan hjælpe

(x+7)2 =

(2x+3)(x+1) =

også en opgave til. 12 venner skal dele 9 pizzaer, sådan at de får lige meget pizza hver. hvor stor en brøkdel af en pizza får hver person?


Brugbart svar (3)

Svar #1
16. september 2009 af JKaram (Slettet)

Nu har vi hjulpet dig med et par. Prøv nu selv - du lærer intet af at få det gjort.

Karam


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. september 2009 af Matkaj

Se f.eks. hvordan man gangede to ind i parentesen i dit sidste indlæg og gør så det samme.

I den anden opgave betragt fx. den sidste parentes som et tal der skal ganges ind i den første parentes. Du ganger et tal ind i en parentes på samme måde som du gjorde med 2.

Hvis nu der var 9 pizzaer og 3 venner, hvordan ville du så gribe opgaven an?


Brugbart svar (1)

Svar #3
29. januar 2010 af CasperBHansen (Slettet)

 mht pizzaerne .. det da forholdvis nemt??? Sikker på det er matematik på C niveau ? :P

9(1/12) = 3/4


Brugbart svar (1)

Svar #4
29. januar 2010 af Martinhp (Slettet)

Hej

Har problemer med at finde ud af hvordan jeg regner dette ud, håber i kan hjælpe mig

fra købehavn til Korsør er der 110km

Jensen kører denne strækning på 1 time og 40min.

Hvor mange km/t kører han i gennemsnit ?

Hvor længe ville han være om turen med 50 km/t ?

på forhånd tak for hjælpen

      Martin  8B


Skriv et svar til: Matematik c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.