Matematik

2=roten af (x-5)/(x-1)

19. september 2009 af kajafl (Slettet)

 2=roten af (x-5)/(x-1)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2009 af kieslich (Slettet)

2 = √( (x - 5)/(x - 1) )    <=>  22  =  ( √( (x - 5)/(x - 1) ) )2  =  (x - 5)/(x - 1)


Svar #2
20. september 2009 af kajafl (Slettet)

kan man finde x?


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. september 2009 af kieslich (Slettet)

2 = √( (x - 5)/(x - 1) )    <=>  22  =  ( √( (x - 5)/(x - 1) ) )2  =  (x - 5)/(x - 1)  <=>

4*(x-1) = (x-5)/(x-1)*(x-1)   <=>   4x - 4  =  x - 5   <=>   osv


Skriv et svar til: 2=roten af (x-5)/(x-1)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.