Matematik

toppunkt

20. september 2009 af nynne258 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvad er formlen for toppunktet i f'(x)=(1)/(kvadratrod(x))-.1 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2009 af JKaram (Slettet)

Der er ikke en formel for toppunktet til hver funktion.

Karam


Svar #2
20. september 2009 af nynne258 (Slettet)

nej, det tænkte jeg nok, men er 1/kva(x) =a  og -1=b  ?


Skriv et svar til: toppunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.