Matematik

bestemme tallet a??

20. september 2009 af ggf (Slettet) - Niveau: A-niveau

Bestem tallet a, så

93(√x+(a/√x)dx=12

Er HEEEELT væk! o_O


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. september 2009 af peter lind

39(√x+(a/√x)dx=∫39(√xdx+a∫1//√x)dx=12 Integrer ud og du får en simpel lineær ligning.


Skriv et svar til: bestemme tallet a??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.