Matematik

længden af to vektorer

22. september 2009 af Maria Knudsen (Slettet)

jeg har fået givet følgende opgave:
 

Bestem længden af vektor a ?+ (b ) ? samt gradtallet for vinklen mellem denne vektor og vektor a ?.

på forhånd tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2009 af mathon

det var ikke hele opgaveteksten


Svar #2
22. september 2009 af Maria Knudsen (Slettet)

I planen er givet to vektorer a ? og b ?,hvor |a ? |=5,|b ? |=3 og vinkel(a ?,b ? )=60°.

Bestem længden af vektor a ?+ (b ) ? samt gradtallet for vinklen mellem denne vektor og vektor a ?.


Skriv et svar til: længden af to vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.