Matematik

omskrivning til decimeter.

22. september 2009 af lamafreja (Slettet)

Hvad svarer 103 cm til i decimeter?

Hvad svarer 4,8 cm til i decimter?

Hvad svarer 27 mm til i decimter?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2009 af Yow! (Slettet)

et hint:

1000 mm = 100 cm = 10 dm = 1 m


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. september 2009 af sandvig (Slettet)

 10,3 dm

0,48 dm

0,27 dm


Skriv et svar til: omskrivning til decimeter.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.