Matematik

Brøkregning

23. september 2009 af Gabi aka Gabi (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

hej.. nu sidder jeg og kigger noter igennem. hvordan kan dette udtryk give dette svar:

R1*44a/4a = F*6a/4a  =>  F*3/2 = R1

Det var en note fra et eksempel der var gennemgået på tavlen, uden mellemregninger. Jeg mangler bare den mellemregning der giver det svar der.

Nogen der kan hjælpe med at forklare mig det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2009 af mathon

R1*44a/4a = F*6a/4a => F*3/22 = R1

................

mon ikke der under notationen er smuttet et 2-tal, da du samtidigt i hemmelighed bagte på klassens flotteste pige :-)


Svar #2
23. september 2009 af Gabi aka Gabi (Slettet)

jeg var bare, træt her tidligere.. :) for jeg fandt ud af min fejl til sidst.. jeg overbeviste mig selv om at jeg skulle gang på sætte de 4/4 i det andet og på den måde forlænge det hele igen og igen.. men så tog jeg mig en pause og fik lidt frisk luft og fandt ud af det hele... så det var en fejl at skynde sig så hurtigt herinde og spørge om hjælp..


Svar #3
23. september 2009 af Gabi aka Gabi (Slettet)

#2man lærer af sine fejl :P jeg skal bare tage mig sammen og lade være med at overvurdere det hele...
 

jeg var bare, træt her tidligere.. :) for jeg fandt ud af min fejl til sidst.. jeg overbeviste mig selv om at jeg skulle gang på sætte de 4/4 i det andet og på den måde forlænge det hele igen og igen.. men så tog jeg mig en pause og fik lidt frisk luft og fandt ud af det hele... så det var en fejl at skynde sig så hurtigt herinde og spørge om hjælp..


Skriv et svar til: Brøkregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.