Matematik

bestem ligning for ret linje

23. september 2009 af Rikke FF (Slettet)

Bestem en ligning for den rette linje m, der går gennem punktet P(2,-3) og som er parallel med linjen l med ligningen

6x – 1½y + 1½ = 0
 

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2009 af mathon

6x – 1½y + 1½ = 0 reduceres til

y = 4x + 1


Svar #2
23. september 2009 af Rikke FF (Slettet)

tusind tak for hjælpen (:


Skriv et svar til: bestem ligning for ret linje

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.