Matematik

Ligning opgave.

25. september 2009 af twee (Slettet) - Niveau: C-niveau

en far sagde "jeg er fire gange å gammel som min søn, men om fire år vil jeg være tre gange så gammelsom han er "

hvor gamle var faren og sønnen ?




jeg har brug for hjælp til opgaven, plus fremgangs måden.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2009 af peter lind

Kald faderens alder for x og sønnens alder for y. Udtryk dernæst de givne sammenhænge med ligninger.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2009 af Ferus (Slettet)

f=s*4

f+4=(s+4)*3

s*4+4=(s+4)*3

s=___


Skriv et svar til: Ligning opgave.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.