Matematik

Komplekse tal

26. september 2009 af Mr_gad (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej med jer. Er der nogen der kan hjælpe mig med at finde ud af hvordan man skriver C=A12/B6 på rv formen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2009 af mathon

r112·ei·12φ1/r26·e2 = (r12/r2)6·ei·(12φ1+6φ2) = (r12/r2)6·(cos(12φ1+6φ2) + i·sin(12φ1+6φ2))


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2009 af mathon

rettelse
til

(r112·ei·12φ1)/(r26·ei·6φ2) = (r112/r26)·ei·(12φ1-6φ2) = (r12/r2)6·(cos(12φ1-6φ2) + i·sin(12φ1-6φ2))


Svar #3
26. september 2009 af Mr_gad (Slettet)

Hvilken formel bruger du til at finde ud af dette du har skrevet..!?


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. september 2009 af mathon

(r·eiφ)n = rn·ein·φ = rn·(cos(n·φ) + sin(n·φ))

(r1·eiφ1)/(r2·eiφ2) = (r1/r2)·ei12) = (r1/r2)·(cos(φ12) - i·sin(φ12))


Skriv et svar til: Komplekse tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.