Fysik

Fra MHz til GHz???

27. september 2009 af mumsmums (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Jeg har en værdi på 2,33 der er lig med 1MHz. Det vil jeg så godt have lavet om til: 5,4 GHz

hvordan gør jeg det???


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2009 af keg (Slettet)

det eneste jeg kan hjælpe dig med er at fortælle dig at  1GHz =1000 MHz


Svar #2
27. september 2009 af mumsmums (Slettet)

 Ja det ved jeg godt, så langt er jeg også selv kommet.

skal man sige: 0,00233*5,4= 0,012582???


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. september 2009 af mathon

dvs
1 MHz = 10-3 GHz

1 = 10-3 GHz/MHz

(2,33 MHz)·1 = (2,33 MHz)·(10-3 GHz/MHz) = 2,33·10-3 GHz


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. september 2009 af Melinka (Slettet)

hvordan kan 2,33 være lig med 1 MHz? du må formulere dig mere præcist!

Det du reelt siger er at 2,33=1MHz.


Skriv et svar til: Fra MHz til GHz???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.