Matematik

Eksakte tal

27. september 2009 af Kamelkalle (Slettet)

Sidder lige med et opgave, hvori der står: Bestem følgende tal eksakt

eks. a) Integrales af (x^3)dx med rødderne 1 til 2.. får jeg til værende 3,75.

er det korrekt forstået?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2009 af mathon

ja - eller (15/4)


Svar #2
27. september 2009 af Kamelkalle (Slettet)

Yes (: Så må jeg have forstået det korrekt. (: Superduper. Mange tak.


Svar #3
27. september 2009 af Kamelkalle (Slettet)

Lige nu står jeg faktisk med en af dem, som volder mig lidt problemer..

S(e^2*x^-3)(grænser fra 1/2 til 1)dx = [-e^2/(2x^2)](1/2 til 1)= (-e^2/(2*1^2))-(-e^2/(2*(1/2)^2))= -e^2/2 -  -e^2/1/2 = ...?


Svar #4
27. september 2009 af Kamelkalle (Slettet)

Se bort fra ovenstående kommentar (: Den er fikset!


Skriv et svar til: Eksakte tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.