Matematik

ligningsløsning (x+2)^2+x^2=10^2 ?

27. september 2009 af dennise (Slettet) - Niveau: B-niveau

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2009 af mathon

(x+2)2 = x2 + 4x + 4


Svar #2
27. september 2009 af dennise (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. september 2009 af goldenpearl (Slettet)

Er ikke sikker, men tror at du skal tage kvadratroden på begge sider, hvor du får:

(x+2)+x=10

derefter isoler x,

2x=8 <=> x=4


Skriv et svar til: ligningsløsning (x+2)^2+x^2=10^2 ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.