Fysik

Middelhastighed?

27. september 2009 af Maja4 (Slettet) - Niveau: C-niveau

En pilot flyver 2500 km, på 5 timer.

Beregn flyets middelhastighed i m/s

Hvordan gøre man det:S ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2009 af memorize (Slettet)

v = m/s, hvor v er hastigheden, m er distancen og s er tiden.

Husk de rigtige enheder!


Svar #2
27. september 2009 af Maja4 (Slettet)

Ja men hvordan regner man den ud :D?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. september 2009 af ablo2703 (Slettet)

Lav kilometerne om til meter og lav timerne om til sekunder og så dividerer du dem.


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. september 2009 af mathon

1 km/h = 3,6-1 m/s

1 = (3,6-1 m/s)/(km/h)

(500 km/h) = (500 km/h) ·1 = (500 km/h)·(3,6-1 m/s)/(km/h) ≈ 138,9 m/s


Skriv et svar til: Middelhastighed?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.