Matematik

km/t til meter/sekunder

28. september 2009 af englo (Slettet) - Niveau: 10. klasse

 hej

Jeg skal skrive 125 Km/t om til meter/sekunder!

skal jeg så ikke bare gange 125 med 1000?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2009 af MN-P (Slettet)

125 Km/t = 125*1000 m/t = 125*1000/(60*60) m/s

og om lidt får du nok at vide at du skal dividere med 3,6 hvilket er det samme som ovenfor bare uden forklaring


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2009 af MatLars (Slettet)

125km/t=125*1000m/(60*60s)= ...


Svar #3
28. september 2009 af englo (Slettet)

stykket giver det så bare 125000/3600 m/s = 3,472 m/s?


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. september 2009 af MN-P (Slettet)

Nej da, det giver 34,72 m/s


Svar #5
28. september 2009 af englo (Slettet)

 hov det var mig der havde skrevet forkert self. skal det være 34,72 m/s :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. september 2009 af mathon

fra fysiktimerne ved
du
3,6 km/t = 1 m/s


Skriv et svar til: km/t til meter/sekunder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.