Matematik
"mini"-økonomi
05. januar 2005 af
java (Slettet)
Jeg vil vide hvad den omvendte funktion af
m(p)= (10000/p^2) er????
tak på forhånd.....
mit gæt er:
p(m)= 10000* (1/m^2)
m(p)= (10000/p^2) er????
tak på forhånd.....
mit gæt er:
p(m)= 10000* (1/m^2)
Svar #1
05. januar 2005 af frodo (Slettet)
m(p)=10000/p^2 <=> p^2=100000/m(p) <=>
p=+/- sqrt(10000/m(p)
p=+/- sqrt(10000/m(p)
Svar #2
05. januar 2005 af frodo (Slettet)
men der er altså ikke nogen veldefineret omvendt funktion! For kravaet for at en funktion har en omvendt er at den er injektiv, og det er m IKKE.
Skriv et svar til: "mini"-økonomi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
