Matematik

Reducer

30. september 2009 af Youseff (Slettet)

reducer
(2x-5)*4+9 = 8x-11

8-2*(x+2) = 2x x er 1 her så.

Er dette så korrekt gjort?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2009 af Isomorphician

8 - 2(x + 2) =

8 - 2x - 4 =

-2x + 4


Svar #2
30. september 2009 af Youseff (Slettet)

Hvad er facit ?


Skriv et svar til: Reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.