Matematik

Hjælp Cirklens ligning

01. oktober 2009 af KasiKasu (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg skal bestemme ligningen for cirklen

jeg har en radius på 2,502

og centrumkoordinatsæt på [0;0]

har sat den ind men hvordan skal jeg fortsætte

(x-0)2+(y-0)2=2,502

jeg skal aflevere om 5 timer og sidder rigtig hårdt i saksen


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2009 af mathon

(x-0)2+(y-0) 2= 2,502           denne er rigtig nok men kan forenkles

til
x2 + y2 = 2,502


Svar #2
01. oktober 2009 af KasiKasu (Slettet)

ja det havde jeg også gjordt men er det bare den?

og på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2009 af mathon

aldrig d i gjort


Skriv et svar til: Hjælp Cirklens ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.