Matematik

vektorregning i 2D

03. oktober 2009 af handers (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej,

Hvis jeg til en vektor, m, har en normalvektor som er Nm =(x,y)=(2,-5) er vektor m så = (-5,-2)??? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

Ja eller rettere a*(-5,-2) du har jo ikke angivet længder af m


Svar #2
03. oktober 2009 af handers (Slettet)

Længden er ligegyldig da jeg skal regne en vinkel mellem vektor l og vektor M, 

Men tak...


Skriv et svar til: vektorregning i 2D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.