Matematik

Differentialregning.

04. oktober 2009 af Angelia (Slettet)

Uhhh, hej alle sammen..

Jeg forstår virkelig ikke, hvad det er, jeg skal gøre for at løse følgende opgave:

"Bestem koordinatsættet til hvert af de punkter på grafen for funktionen f(x)=x3-x+1, hvori tangenten er parallel med linjen y=2x+5"


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2009 af kieslich (Slettet)

da tangenten har hældning 2, skal du finde de x som opfylder f '(x) = 2.


Svar #2
04. oktober 2009 af Angelia (Slettet)

De x?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. oktober 2009 af mathon

f '(x) = 3x2-1 = 2

denne lignings rødder
er 1.koordinaterne til de punkter, "hvori tangenten er parallel med linjen y=2x+5"


Skriv et svar til: Differentialregning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.