Matematik

√(3x-5)-2√(x-2)=0

05. oktober 2009 af jacob198 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Er der nogen der kan hjælpe mig med denne ligning? kan ikke rigtig finde ud af hvad jeg skal gøre med rødderne?


Svar #1
05. oktober 2009 af jacob198 (Slettet)

  √(3x-5)-2√(x-2)=0


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2009 af Isomorphician

√(3x - 5) - 2√(x - 2) = 0 <=>

√(3x - 5) = 2√(x - 2) .....


Svar #3
05. oktober 2009 af jacob198 (Slettet)

 hhm. okay. hvadså herefter?


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. oktober 2009 af Isomorphician

kvadrer på begge sider så du får:

3x - 5 = 4(x - 2)


Svar #5
05. oktober 2009 af jacob198 (Slettet)

 mange tak for det;-)


Skriv et svar til: √(3x-5)-2√(x-2)=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.