Matematik

opgaver; ligninger

05. oktober 2009 af ingstrupefterskole (Slettet) - Niveau: C-niveau

Sæt x uden for parentes og løs følgende ligninger ved hjælp af nulreglen

2) x2 + 5x = 0

3) x2 - 12x = 0

4) 2x2 + 12x = 0

beskriv gerne detaljeret hvordan man gør... på forhand tak. :)
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2009 af Isomorphician

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=742501


Skriv et svar til: opgaver; ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.