Matematik

Brug for forklaring

09. oktober 2009 af laerBaerLaer (Slettet)

to tal har summen 92- dividerer du det ene tal op i det andet, får du 5 og en rest 8.

du skal bestemme de to tal


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Find de to ligninger: x+y=92, x/y = 5 + 8/y, det giver talparret (78,14) 


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. oktober 2009 af mathon

I: x + y = 92   og hvis y er divisor x/y = 5 + 8/y eller II: x = 5y + 8   som indsat i I:

giver
        5y + 8 + y = 92 ..........


Skriv et svar til: Brug for forklaring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.