Matematik

Matematik-biograf

11. oktober 2009 af Manjajensen (Slettet)

Er det sådan her man laver denne opgave?

Der står:

Det første år blev der vist 80 forskellige film i biografen

Skemaet viser hvor mange billetter, der blev solgt til filmene.

Film                                          Solgte bil.letter afrundet til  hele 100
Film nr. 1-10                                        14500
Film nr.11- 20                                         7500
film nr. 21-30                                          6000
31-40                                                       8000
41-50                                                         7000
51-60                                                       10000
61-70                                                      11000
71-80                                                        15500

* Hvor mange billetter blev der solgt i alt? 79500 (har pluset solgte billetter)
*Hvor mange billetter blev det i gennemsnit Pr. film?
Der har jeg sagt 14500/10= 1450
7500/10= 750
osv. med resten af tallene..
grunden til jeg har gjort sådan, er fordi i næste opgave står der tegn gennemsnittet pr. gruppe af film i søjlediarammet...


Så er det ikke rigtigt det jeg har gjort her??


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Hvor mange film er der?


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Du skal dividere antal solgte billetter med antal film.

79500 / 80 = 993.75 


Skriv et svar til: Matematik-biograf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.