Matematik

Graferne for funktionerne

16. oktober 2009 af MariaBag (Slettet) - Niveau: A-niveau

f(x)= e^ax  og g(x) = 2/x  skærer hinanden for x=1 bestem a. ?
 

Beregn derefter, for den fundne værdi af a, arealet af det område, der begrænses af graferne, koordinatakserne og linjen med ligningen x= 4 

nogen der kan hjælpe, ?
Det ville være rigtig dejligt, for jeg ved ikke rigtig hvordan man skal komme i gang med en sådan opgave.


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. oktober 2009 af mathon

ea·1  = 2/1


Svar #2
16. oktober 2009 af MariaBag (Slettet)

tak for det :)
kan det så passe man bare kan solve nu og få et resultat som vil være vores a ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. oktober 2009 af mathon

a = ln(2)


Skriv et svar til: Graferne for funktionerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.