Fysik

hvilket stof er der tale om.

16. oktober 2009 af pencil (Slettet) - Niveau: C-niveau

Et stof med massen 0.135 kg tilføres en varme på 2268 J , hvorved temperaturen stiger fra 21ο C til 41ο C . Hvilket stof er der tale om?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. oktober 2009 af peter lind

Find den specifikke varmefylde og sammenlign resultatet med en tabel


Svar #2
16. oktober 2009 af pencil (Slettet)

Det har vi ikke fået, jeg har kun fået det der står der.


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. oktober 2009 af peter lind

Den eneste måde du kan løse opgaven på er ved brug af tabel om varmefylde. Der må enten være en i din bog eller du har direkte fået en tabel over fysisk konstanter. Du kan også se om der findes en på www.ventus.dk


Brugbart svar (1)

Svar #4
17. oktober 2009 af mathon

c = E/(m·ΔT)

c = (2268 J)/((0.135 kg)·(20 K)= 840 J/(kg·K) = 0,840 kJ/(kg·K)

...kan være tetrachlormethan


Skriv et svar til: hvilket stof er der tale om.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.