Matematik

Omsætning/uligheder

19. oktober 2009 af Manjajensen (Slettet)

Skriv s for sandt og f for falsk

2,05 kg=2 kg 50 g

20 ton > 2000 kg

300 gram = 0,03 kg

5,05 km= 5km 5 m

5,002 kg= 5 kg 2 g

600 cm < 6 m 

Jeg kan ikke finde ud af dem, så er der ikke nogen der vil være sød at hjælpe.

Til gengæld er der nogen jeg godt kan, som jeg meget gerne vil have rettet

1,5 time > 150 min   falsk

3 dl=30 cl   sandt

0,2 m > 105 cm falsk

70 m< 0,7 km sandt

65 mm < 7 cm sandt

2,5 mm = 250 sm sandt

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. oktober 2009 af Isomorphician

Brug at:

1 kg = 1000 g

1 ton = 1000 kg

1 km = 1000 m

100 cm = 1 m


Skriv et svar til: Omsætning/uligheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.