Matematik

1mm

20. oktober 2009 af Denicec (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Atomer er meget små.
Hvor mange atomer kan der ligge på 1mm?
 

ca. 10 atomer
ca. 1000 atomer
ca. 100.000 atomer
ca. 10 mio. atomer
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2009 af mathon

diameteren er ca. 10-12 m

på 1 mm kan således ligge: (10-3 m)/(10-12 m/atom) = 10-3·1012 atomer = 10-3+12 atomer = 109 atomer =
                                                                                                                                                    1 mia. atomer


Skriv et svar til: 1mm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.