Matematik

Omskrivning

20. oktober 2009 af Fuhlendorf (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej derude, nogen der ved hvordan man omskriver følgende opgave?:

Isolér ved håndregning B i formlen (B-1)/(2B+5)=F

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2009 af Isomorphician

(B-1)/(2B+5) = F <=>

B - 1 = F(2B + 5) <=>

B - 1 = 2BF + 5F <=>

B = 2BF + 5F + 1 <=>

B - 2BF = 5F + 1 <=>

B(1 - 2F) = 5F + 1 <=>

B = (5F + 1)/(1 - 2F)


Svar #2
20. oktober 2009 af Fuhlendorf (Slettet)

thanx!


Skriv et svar til: Omskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.