Matematik

Kropsvægt hjælp mig?

20. oktober 2009 af mattyboy350 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

68% af mænds kropvægt er vand.

 jeg skal så regne ud hvor meget vand der er i en mand på 63 kg?

Kan i hjælpe mig.

Mit andet spørgsmål.

5 ml alkohol svare til 0.8 gram.

Jeg skal beregneg vægten af 5 cl alkohol

Hjælp mig så er i søde XD


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. oktober 2009 af 42earth2 (Slettet)

Massen af vand i en mand på 63 kg:    0,68*63kg=42,84 kg

Vægten af 5 cl alkohol:  5 cl svarer til: 5 cl = 5*10 ml = 50 ml

Altså kan vægten af 5 cl beregnes: 50/5*0,8 = 10*0,8g = 80g


Svar #2
20. oktober 2009 af mattyboy350 (Slettet)

Tusind tak XD


Svar #3
20. oktober 2009 af mattyboy350 (Slettet)

Undskuld har skrevt forkert 1 ml alkohol vejer ca 0,8 g.


Skriv et svar til: Kropsvægt hjælp mig?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.