Matematik

F(x)

20. oktober 2009 af Hejhugo (Slettet) - Niveau: C-niveau

nogen der forstår dette?:

om denne linære funktion F oplyses, at f(3)=2 og f(7)=-1 angiv en forskrift for F.

Hjælp tak (: 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2009 af Melinka (Slettet)

du har to punkter (3,2) og (7,-1)

for at finde hældning: a=(y2-y1)/(x2-x1)

skæring med y-aksen:  b = y1-ax1


Skriv et svar til: F(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.