Matematik

Bestem en ligning

22. oktober 2009 af MaleneLar (Slettet) - Niveau: C-niveau

En linje L har hældningskoefficienten 2 og går gennem punktet (-3, -11)

Bestem en ligning.

- Hvis nogen kunne hjælpe mig med at løse denne opgave ville det bare være super. !!! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

Y=ax+b

a=2

(x,y)=(-3,-11)

indsæt a, x og y og beregn b


Svar #2
22. oktober 2009 af MaleneLar (Slettet)

Okay,, tusind tak :)


Skriv et svar til: Bestem en ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.