Matematik

HJÆÆLP TIL MÅLESTOKSFORHOLD!

22. oktober 2009 af Ukenddt (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Heei, jeg skal lave en matematik aflevering og jeg kan ikke huske hvordan man regner det her om:

Tegn byggegrunden i målestoksforhold 1:500.

35 m ?
6 m ?
14 m ?
20 m ?

hvordan skal jeg regne det om?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2009 af maisen25 (Slettet)

35 m ? - 3500cm/500 = 7 cm
6 m ? - 600cm/500 = 1,2 cm
14 m ?  - 1400cm/500 = 2,8 cm
20 m ? - 2000cm/500 = 4 cm
 

Du kan også bare sige 35m/500 = 0,07 m osv, men så bliver tallene så små at det bedre kan svare sig at regne i cm :-)


Svar #2
22. oktober 2009 af Ukenddt (Slettet)

tuuuusind tak!


Skriv et svar til: HJÆÆLP TIL MÅLESTOKSFORHOLD!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.