Matematik

Et regnestykke, hjælp, tak!

25. oktober 2009 af marmar (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hey, jeg har lige lidt brug for hjælp her: 5(2x-4) dette er stadig med x værdi = 4. Hvordan ville i regne det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2009 af jeuer574 (Slettet)

du indsætter 4 på x's plads... 5(2*4-4) ...


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. oktober 2009 af anna0207 (Slettet)

5(2x-4)

10x-20

(10*4)-20

40-20

20


Svar #3
25. oktober 2009 af marmar (Slettet)

tak. er det ikke 5*2x det giver 10 x2?


Brugbart svar (1)

Svar #4
26. oktober 2009 af jeuer574 (Slettet)

#2 det giver det samme, om du regner parentesen ud først eller ej.. 5(2*4-4)=5*4=20 måske lidt hurtigere :)

#3 nej ... x*x=x2 ... 5*2x=10x .. hvis det skulle give 10x2 skulle der have stået fx  5*2x*x ...


Svar #5
09. november 2009 af marmar (Slettet)

wow tak :D


Skriv et svar til: Et regnestykke, hjælp, tak!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.